DETO 50 JAARMailboxNieuws

Afsluiting badmintonseizoen

Morgen/vrijdag 18 mei is alweer de laatste speelavond van het seizoen in sporthal Vocasa. Kom allemaal nog één keer spelen, dan sluiten we het seizoen samen gezellig af! Ook oud leden die zich hebben opgeven voor het aanstaande jubileumfeest hebben nog de mogelijkheid om het racket weer eens op te pakken.

Zaterdag 26 mei is dan eindelijk het 50-jarig jubileumfeest in café-zaal Groenewoud. Aan de opgaven te zien belooft het niet anders dan een mooi en gezellig feestje te worden! Heb jij er al zin in? Kom vooral op tijd, want we beginnen al vroeg en direct. Inlopen kan vanaf 19:00 uur, dan mis je niks!

Vrijdag 1 juni keren we nog eenmalig terug naar sporthal Vocasa voor een ander klein jubileum: de 5e editie van de PUBQUIZ! Opgeven kan nog door een mail te sturen naar robhart@live.nl met de namen van je teamleden (teams van 4-5 personen). Entree is €5,- p.p. (incl. consumptie). Indien je wel heel graag mee wilt doen maar zelf geen team hebt kunnen formeren kun je dat ook aangeven. Oud leden zijn tevens van harte welkom om te kijken of ‘hoe ouder hoe wijzer’ voor hen ook opgaat.

Dinsdagen 29 mei en 5 juni zijn de laatste speelavonden voor de 50+ vanwege de examens. Hopelijk is ieder nog in de gelegenheid om beide dagen te komen, zodat ook aan de Ijsbeerstraat het seizoen gezellig samen kan worden afgesloten!