Nieuws

OUD PAPIER OPHALEN! DE INZET VAN DE LEDEN WORDT GEVRAAGD!!

Zoals jullie weten is BC DETO weer gestart met het ophalen van het oud-papier, ditmaal in de wijk Neerbosch-Oost, waar tezamen met Slagwerkgroep Neerbosch-oost en Sjano (stichting Jeugd Activiteiten Neerbosch-Oost) iedere eerste dinsdag van de maand de ophaaldienst plaatsvindt.

Per ophaalavond heeft DETO 4 vrijwilligers nodig, hiermee worden 2 DAR-wagens bemand. Wij willen leden en ouders van jeugdleden oproepen om mee te werken aan deze extra inkomstenbron voor DETO.

Op 5 januari hebben Erik Spanbroek, Arjan Kropman, Edward Teeuwen en Hans Liebers meegeholpen. Hartelijk dank heren.

Op 2 februari zullen Lucienne Gabeler, Betty Hornix, Michel van Wietmarschen en Sakiran Partowidjojo meehelpen.

Voor 1 maart (nog 2 vrijwilligers) en 5 april etc  is er nog geen opgave!!!

DETO REKENT OP JULLIE MEDEWERKING!. OPGEVEN ALS VRIJWILLIGER VOOR DEZE SPORTIEVE, LEUKE ÈN BELANGRIJKE KLUS KAN BIJ KAREN LIESKAMP [karen1.lieskamp@gmail.com] OF THEO HENDRIKS [SECR@BCDETO.NL]. HIERONDER TREF JE DE PLANNING AAN, GRAAG EEN REACTIE!!

PLANNING 2016 VRIJW._1 VRIJW._2 VRIJW._3 VRIJW._4
 
5_JAN Erik Spanbroek (vader van Daan)  Arjan Kropman Edward Teeuwen Hans Liebers
2_FEB Lucienne Gabeler (moeder van  Alex) Betty Hornix Michel van Wietmarschen Sakiran Partowidjojo
1_MRT
5_APR
3_MEI
7_JUN
5_JUL
2_AUG
6_SEP
4_OKT
1_NOV
6_DEC
 

Wat je als vrijwilliger moet weten:

– Verzamel- en vertreklocatie is het wijkcentrum de Schalmei, naast sporthal Vocasa. Aanvang: uiterlijk 18.15 uur aanwezig en melden bij de heer Hans Kersten (vz. Slagwerkgroep Neerbosch-oost). Vandaar uit krijgen je verdere instructies voor het ophalen van het oud papier. Vertrek 18.30 uur met de DAR wagens!;

– Slagwerkgroep Neerbosch-Oost zorgt voor reflecterende hesjes en zij hebben eventueel veiligheidsschoenen ter beschikking (indien mogelijk dienen de vrijwilligers zoveel mogelijk zelf in veiligheidsschoenen en handschoenen te voorzien);

– De vrijwilligers van DETO dienen voor aanvang een veiligheidstoets te doen via de website  www.enb-academie.nl/via , [wachtwoord is  k8YbR4Er]. Aan het einde van de instructiefilm met toets krijg je direct de uitslag die je in PDF kunt downloaden. Deze PDF moet je vervolgens doormailen naar info@neerbosch-oost.nl.

BCDETO_MAIL