MailboxNieuws

Clubkampioenschappen 2024 – Schrijf je nu online in!

Vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart is het eindelijk weer zover: onze Interne Kampioenschappen (I.K.). Doe mee en mis de jaarlijkse sportieve strijd en gezelligheid niet! Onderaan deze pagina kun je jezelf inschrijven. Doe dit uiterlijk a.s. vrijdag 16 februari. Noteer ook de volgende tijden (onder voorbehoud) alvast in je agenda:

  • Junioren: vrijdag 22 maart: tussen 19:00-21:00 uur (voorronden) en zaterdag 23 maart tussen 10:00- 16:30 uur
  • Senioren: vrijdag 22 maart: tussen 20:30-23:00 uur (voorronden) en zaterdag 23 maart tussen 9:00- 17:00 uur
  • 50+: zaterdag 23 maart: tussen 11:00 – 16:30 uur

Er zal gespeeld worden in Sporthal Vocasa, Symfoniestraat 200 in Nijmegen. De prijsuitreiking van alle onderdelen is om 17.30 uur in de kantine. Daar zullen we wederom gezellig samen afsluiten.

Let op: speel je met een strippenkaart dan mag je ook zeker meedoen! Met de kantinebeheerder zal er ook gekeken worden naar een maaltijdpakket voor de zaterdag. Daarover ontvang je later meer bericht.

Namens de I.K. werkgroep alvast veel plezier toegewenst!

Voor vragen kun je mailen naar ik@bcdeto.nl.

PS. Ook supporters zijn van harte welkom om te komen te aanmoedigen!


Inschrijven Interne Kampioenschappen 2024

Je kunt in totaal kiezen uit drie onderdelen om je in te schrijven: enkel, dubbel en gemengd dubbel. Alle deelnemers worden zoveel mogelijk naar sterkte en leeftijd ingedeeld. Houd er rekening mee dat je wellicht bij maximaal 2 onderdelen kan worden ingedeeld. Seniorleden worden daarom ook gevraagd een voorkeursvolgorde op te geven (bijvoorbeeld: gemengd dubbel – enkel – dubbel). Daarnaast kan een bepaald onderdeel komen te vervallen als daar te weinig inschrijvingen voor zijn.

Wanneer je op ‘verzenden’ klikt wordt jouw inschrijving als bindend beschouwd. Je wordt op beide dagen in de sporthal verwacht. Zodra de indeling bekend is ontvang je verder bericht met de nodige praktische informatie. Schrijf je uiterlijk vrijdag 16 februari in!

Categorie(vereist)

Ik schrijf me in voor deze onderdelen(vereist)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.