DETO 50 JAARMailboxNieuws

GESLAAGD TROPISCH JUBILEUMFEEST

Beste leden,

Afgelopen zaterdag, 26 mei 2018, was het dan zover. De gasten, waarvan er gelukkig al veel voor 20:00u arriveerden,  kwamen in een versierde zaal binnen waar de band Reverse al de eerste noten ten gehore bracht. Door de tropische temperaturen buiten en binnen verspreide de feestgangers zich over de zaal en het gezellige buitenterras van Café-Zaal Groenewoud.  Veel leden, oud leden en bekenden waren van de partij, in totaal zo’n 120 gasten

Het feest was nog niet eens geopend toen de eerste verrassing al kwam: Burgemeester Bruls arriveerde onverwacht en hield in een leuke toespraak, een inleiding naar een officiëler gedeelte.

Karen Lieskamp ontving, onder warm applaus van de gasten, de Zilveren Waalbrugspeld van de Gemeente Nijmegen. Voor haar decennia lange inzet voor BC DETO en andere zaken waarvoor zij zich heeft ingezet. Ze was flabbergasted!! (om het in haar eigen woorden te zeggen). In een korte spontane toespraak legde ze vooral de aandacht op het feit dat we in de toekomstige jaren de club als één grote familie moeten voortzetten. EENDRACHT is immers ook aan onze clubnaam verbonden! Even later zou Karen als tweede verrassing uit handen van het bestuur het Erelidmaatschap van de club ontvangen.

Na een eerste muzikaal intermezzo van DJ Mouse werd er afscheid genomen van trainer Wouter Gabeler. Hij werd door het bestuur bedankt voor zijn jarenlange inzet en wenste de spelers en de club nog veel badmintonsucces. De gasten vermaakten zich uitstekend met de drankjes, hapjes, dans en muziek. Een optreden van Alex Gabeler op zijn keyboard, wekte verwondering, wat een talent zeg! Throwback”: ‘Ogene Likumawaha’ was ook van de partij.

Voor we het wisten was het al voorbij de klok van enen, het laatste rondje kwam eigenlijk veel te vroeg. Nogmaals hartelijk dank aan de organisatie: Lucienne Gabeler en Karen Lieskamp. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd, tropisch feest (de o.a. uitgedeelde Hawaïslingers in clubkleuren waren ook niet minder dan gepast)!

Verder dank aan Reverse, Alex Gabeler, Café Zaal Groenewoud.

KLIK HIER voor de foto’s van de het jubileumfeest en andere Jubileum activiteiten.

Dit zijn nog  niet alle foto’s, de album wordt z.s.m. aangevuld.

Heb jezelf nog foto’s stuur ze dan naar ons op, dan plaatsen wij ze in het album.

KLIK HIER voor een bericht over de uitreiking van de Zilveren Waalbrugspeld.

Het bestuur