Nieuws

Het 45-jarig jubileum

“Een ongelooflijk goed geslaagd feestweekend!”

…Deze reactie kreeg ik van vele feestgangers …En ze hadden gelijk!!

Eerst op vrijdag:
Tijdens de jeugdtijd was de zaal omgetoverd tot een groot spellenplein. Met oud hollandse spellen en een vleugje nieuw met natuurlijk koek en zopie hadden de jeugdleden veel plezier. Met de ouders in Casa Vocasa aan de koffie met echte Indische spekkoek en visagiste Girley in actie was dit een zeer geslaagde start.

Daarna was het tijd voor de senioren. In een leuke mix van jong en oud en oud en nieuw werd in 8 speelronden heel wat van de fitheid van deelnemers gevraagd. Ook aan de bar was gezellig vertoeven met (oud)-leden. Tot in de kleine uurtjes, werden er allerlei herinneringen van de afgelopen 45jaar opgehaald. Super!!

En dan de zaterdag:
Vanaf half 8 kwam de stroom met feestgangers op gang in de gezellige zaal van café Groenewoud. Om 9u was de zaal al helemaal vol met leden, oud-leden, sponsoren, oude bekenden, heel gezellig.
Na een openingswoord van Karen barste de zaal uit zijn voegen.
De belangrijke jubileumsponsoren werden in het zonnetje gezet en nadat de jarige leden werden toegezongen, mocht ik ook nog het ere-lidmaatschap van de club in ontvangst nemen. Wat een verrassing!!!
Nonstop dance…. en een optreden van Manon van Tuijl maakte het feest helemaal compleet.

Een pluim voor het organisatieteam van de jub.activiteiten en natuurlijk ook voor de “verse” bestuursleden, die dit weer mogelijk maakte.

Mooi, dat er zeker 150 mensen het feest wilde meemaken. Vrijdagavond was het ook al een ‘volle bak’. Het doet mij goed om te zien dat zoveel mensen bij DETO betrokken willen zijn.

Over 5 jr.: dan hebben we een echte mijlpaal bereikt!! Dat belooft wat! Nog even wachten dus en gewoon blijven badmintonnen.

Groeten, Rob Lieskamp