MailboxNieuws

I.K. 2020 – Schrijf je nu (hieronder) in!

Update 12-03: Vanwege de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus en de afgelasting van de speelavonden in maart gaan de Interne Kampioenschappen/Golden Oldies toernooi op 10 en 11 april niet door! De Interne Kampioenschappen/Golden Oldies toernooi zullen verplaatst worden naar een nog nader te bepalen datum in het seizoen 2020/2021.

 

Vrijdag 10 en zaterdag 11 april is het weer zover: de Interne Kampioenschappen (I.K.). Doe mee en mis de jaarlijkse sportieve strijd en gezelligheid niet! Na afloop zullen we wederom afsluiten met de afterparty.

Onderaan deze pagina kun jij jezelf inschrijven voor de I.K., lees daarvoor de uitnodiging goed door (zie: uitnodiging I.K. 2020 ). Junioren krijgen de uitnodiging op training uitgedeeld en kunnen zich ook daarmee opgeven. De 50+ heeft de gelegenheid om dit tijdens de speelavond te doen.

Wanneer je op ‘verzenden’ klikt wordt jouw inschrijving als bindend beschouwd. Je zult op een later moment een bevestiging van je inschrijving ontvangen. Schrijf je uiterlijk vrijdag 13 maart in!

Namens de I.K.-werkgroep alvast veel plezier toegewenst (voor vragen kun je mailen naar ik@bcdeto.nl)!


Bij deze schrijf ik mij in voor de Interne Kampioenschappen 2020:

Categorie(vereist)

Onderdelen(vereist)