Nieuws

KOM NAAR ALMERE EN DEN BOSCH EN BELEEF TOPBADMINTON!!

Binnenkort vinden twee belangrijke badmintonevenementen plaats waarover wij jou graag informeren.

Tijdens de Carlton NK 2016 van 5 t/m 7 februari zal gestreden worden om de NK-titels in Topsportcentrum Almere. Een week later strijden de Eredivisieteams Qontent Almere en Van Zundert/Velo in de finale Carlton Eredivisie om het landskampioenschap in de Maaspoort Sports & Events in ’s-Hertogenbosch.

Topbadminton tijdens Carlton NK 2016

Badminton Nederland organiseert eenmaal per jaar de Carlton Nederlandse Kampioenschappen, die dit jaar van vrijdag 5 tot en met zondag 7 februari 2016 in het Topsportcentrum Almere plaatsvinden. De top van het Nederlandse badminton zal aanwezig zijn om te strijden om de Nederlandse titels. Zo zullen Olympische kandidaten Eefje Muskens/ Selena Piek en Selena Piek/ Jacco Arends, net als Eric Pang, Mark Caljouw en Soraya de Visch Eijbergen en Gayle Mahulette aantreden in Almere. Badminton op topniveau! Dat mag je niet missen!

Jeugd gratis toegang

Voor de kwalificatiewedstrijden op vrijdag 5 februari is de entree gratis. De kaarten voor het evenement op zaterdag 6 en zondag 7 februari zijn zeer aantrekkelijk geprijsd in de voorverkoop. De jeugd tot en met 17 jaar heeft gratis toegang!

Tickets voor de Carlton NK 2016 kosten in de voorverkoop 8 euro voor volwassenen (18 jaar en ouder). Aan de kassa is dit 10 euro. Bij aanschaf van 10 of meer tickets ontvang je 10% korting.

De voorverkoop voor de Carlton NK 2016 loopt tot en met donderdag 4 februari 2016.

Lees verder…