MailboxNieuws

Niet vergeten: kantine voorlopig gesloten

Ben je van plan om vandaag naar de speelavond te komen? Vergeet dan niet dat de kantine voorlopig nog even gesloten is en neem dus zelf wat extra’s te drinken en te eten mee! Onderaan dit bericht nog een keer de huidige coronamaatregelen op een rijtje.

Voor volgende week vrijdag 26 november stond er ook een toernooi en quiz in de planning, waarvoor jullie eerder apart een uitnodiging hebben ontvangen. Aangezien de kantine dan nog gesloten is zijn we op zoek naar een nieuwe datum hiervoor. Hierover ontvangen jullie bericht zodra er meer duidelijkheid is over de duur van de huidige maatregelen!

 

De coronamaatregelen per 13 november:

  • Publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden in de amateursport en de professionele sport.
  • De horecavoorzieningen kunnen open tussen 06.00 uur ‘s ochtends en 20.00 uur ’s avonds. In de sportkantine gelden vaste zitplaatsen.
  • Houd voor en na het sporten 1,5 meter afstand.
  • Bij sporten op binnensportlocaties is voor sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist. Hierop geldt een uitzondering voor personen die beroepsmatig of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage, alle vrijwilligers.

Het overzicht van de maatregelen voor de sport vind je hier op de website van de Rijksoverheid.

Het blijft bij de sportbeoefening belangrijk dat de hygiënevoorschriften van het RIVM zoveel mogelijk worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.