MailboxNieuws

(online) collecteren Jantje Beton

Beste Deto mensen, ouders en verzorgers,

Helaas hebben we elkaar al een tijd niet meer gezien. Het is ook nog steeds niet bekend wanneer we weer kunnen gaan badmintonnen.

Wat we wel mogen is collecteren voor Jantje Beton! Dit is van 8 tot 13 maart. Een mooie gelegenheid om toch weer een paar mensen te ontmoeten en je nuttig te maken voor Jantje Beton en de badmintonclub. Het is namelijk zo dat de helft van de opbrengst voor onze club is! 

Geef je daarom op voor de deur aan deur collecte door mij te mailen via bcdeto.nijmegen@gmail.com. Schrijf erbij op welke dag of dagen van 8 tot 13 maart je beschikbaar bent. Ik laat je dan zo snel mogelijk weten wanneer je bent ingedeeld. Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe sneller we klaar zijn. We collecteren, zoals elk jaar, in Neerbosch-Oost. Ook kinderen mogen met hun ouders collecteren.

Jantje Beton houdt goed in de gaten wat de richtlijnen zijn voor veilig collecteren. Binnen de regels van de huidige lockdown en richtlijnen van het RIVM is huis-aan-huis-collecte mogelijk. 

Mocht je niet in staat zijn om mee te helpen met collecteren, dan kun je toch nog helpen met een online collecte. Deze vind je hier. Stuur het door naar familie, vrienden, collega’s via whattsapp of mail of deel het op facebook etc zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken. Zo hopen we op een goede opbrengst.

Alvast bedankt,

Josien Partowidjojo

Penningmeester BC DETO