Nieuws

Oud papier 2012

Beste Deto-leden en ouders van jeugdleden,

Zoals u weet halen leden van BC DETO iedere maand voor DETO oud papier op in de Professorenbuurt! De inkomsten (€ 3000,-) zijn dan ook van fundamenteel belang voor het voortbestaan van onze vereniging!!! Elke maand hebben we 6 vrijwilligers nodig om het oud papier op te halen. Conform de wens van de ALV heeft BC Deto onlangs de contracten met de DAR ondertekend voor weer een jaar oud-papier ophalen. Wij zijn altijd weer op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij willen helpen! De ophaaldata vanaf februari 2011 zijn inmiddels bekend.

Links ziet u een lijst met data, mocht u op één (of meer…) van de data kunnen schrijf je dan in voor dit leuke en sportieve klusje en geef dit per email/telefonisch aan mij door. Ook bij ouders van jeugdleden willen wij deze inkomstenbron onder de aandacht brengen. De jeugdleden zelf kunnen niet meehelpen, er geldt een leeftijdgrens van 18 jaar. Op de DETO-site staat nog meer informatie onder de nieuwsblokjes.

Graag uw medewerking en opgave bij Karen Lieskamp (024-3782811 / karen1.lieskamp@upcmail.nl). Ook als u niet meer benaderd wenst te worden voor het ophalen van oud papier kunt u dit aan mij doorgeven.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur
Karen Lieskamp/BC DETO