Nieuws

OUD PAPIER OPHALEN! DE INZET VAN DE LEDEN WORDT GEVRAAGD!!

CHECK DE DETO-AGENDA OP DE EERSTE DINSDAG VAN IEDERE MAAND OM DE BEZETTING TE ZIEN.

 

Zoals jullie weten is BC DETO weer gestart met het ophalen van het oud-papier, iedere eerste dinsdag van de maand de ophaaldienst plaatsvindt.

Voor  3 mei etc.  is er nog geen opgave!!!

DETO REKENT OP JULLIE MEDEWERKING!. OPGEVEN ALS VRIJWILLIGER VOOR DEZE SPORTIEVE, LEUKE ÈN BELANGRIJKE KLUS KAN BIJ KAREN LIESKAMP [karen1.lieskamp@gmail.com] OF THEO HENDRIKS [SECR@BCDETO.NL]. HIERONDER TREF JE DE PLANNING AAN, GRAAG EEN REACTIE!!

PLANNING 2016 VRIJW._1 VRIJW._2 VRIJW._3 VRIJW._4
 
5_JAN Erik Spanbroek (vader van Daan)  Arjan Kropman Edward Teeuwen Hans Liebers
2_FEB Lucienne Gabeler (moeder van  Alex) Betty Hornix Michel van Wietmarschen Sakiran Partowidjojo
1_MRT  Roy van Elferen Sakiran Partowidjojo [2] Patrick Lapré  Marco Plomp
5_APR  Frank Janssen [vader van Tom] Edward Teeuwen [2]  Hans Liebers [2] Marijn van Gelder
3_MEI  Arjan Kropman [2]  v v v
7_JUN  v  v  v  v
5_JUL  v  v  v  v
2_AUG  v  v  v  v
6_SEP  v  v  v  v
4_OKT  v  v  v  v
1_NOV  v  v  v  v
6_DEC  v  v  v  v
 

Wat je als vrijwilliger moet weten:

– Verzamel- en vertreklocatie is het wijkcentrum de Schalmei, naast sporthal Vocasa. Aanvang: uiterlijk 18.15 uur aanwezig en melden bij de heer Hans Kersten (vz. Slagwerkgroep Neerbosch-oost). Vandaar uit krijgen je verdere instructies voor het ophalen van het oud papier. Vertrek 18.30 uur met de DAR wagens!;

– Slagwerkgroep Neerbosch-Oost zorgt voor reflecterende hesjes en zij hebben eventueel veiligheidsschoenen ter beschikking (indien mogelijk dienen de vrijwilligers zoveel mogelijk zelf in veiligheidsschoenen en handschoenen te voorzien);

– De vrijwilligers van DETO dienen voor aanvang een veiligheidstoets te doen via de website  www.enb-academie.nl/via , [wachtwoord is  k8YbR4Er]. Aan het einde van de instructiefilm met toets krijg je direct de uitslag die je in PDF kunt downloaden. Deze PDF moet je vervolgens doormailen naar info@neerbosch-oost.nl.

BCDETO_MAIL