Nieuws

23-04: UPDATE CORONA Maatregelen verlengd: geen speelavonden tot 20 mei!!

Beste leden,

Dinsdagavond 21 april jl. heeft de rijksoverheid een aantal regels versoepeld maar vooral een groot deel van de coronamaatregelen verlengd, onder andere het verzoek om thuis te blijven, maar ook het verbod om in verenigingsverband binnen met elkaar te mogen sporten, Voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar heeft men wel ruimte gecreëerd in de maatregelen zodat zij buiten met elkaar mogen sporten.

We hadden natuurlijk op een versoepeling van de maatregelen gehoopt om ook weer binnen met elkaar te mogen sporten, maar helaas is dat nog niet verantwoord en waarschijnlijk tot 20 mei geheel niet mogelijk.

Aangezien badminton veelal in een zaal wordt gespeeld, is de Badmintonbond in overleg met het NOC*NSF aan het uitzoeken wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn voor het verzorgen van buitentrainingen en buitenactiviteiten voor badmintonverenigingen en wat de spelregels daarvoor zijn. Hierover hoopt de Badmintonbond snel meer informatie te kunnen geven aan de aangesloten verenigingen. BC DETO wacht deze informatie af.

Hopelijk treft dit bericht iedereen in goede gezondheid. Blijf allemaal fit en laten we ervoor zorgen dat we na afloop van deze crisis weer volop badminton kunnen gaan oppakken. Klik hier ook voor sport- beweegtips van het NOC-NSF. Op onze facebook pagina staan leuke badminton oefeningen die wèl mogen.

 Zodra er nieuws is kun je dit lezen op onze website www.bcdeto.nl en op onze social media pagina’s.

Heb je vragen? Neem dan via email contact op met één van onze bestuursleden, via info@bcdeto.nl .

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van BC DETO

Volg DETO ook op social media:

Facebook (BC DETO Nijmegen)

Instagram (@bc.deto)