Nieuws

5 september: Racket test avond

Op vrijdag 5 september a.s. zal de eerste speelavond van het nieuwe seizoen plaatsvinden. Naast weer lekker badmintonnen bieden we ook het volgende:

We hebben via Badmintonarena een assortiment aan test rackets geregeld van de merken Yonex en Carlton en via Jerry de Fretes rackets van Trump. Wie geïnteresseerd is in het kopen van een nieuw racket, kan op deze manier eerst even een shuttletje slaan met een racket naar keuze en kijken of het bevalt. Indien het racket bevalt, kun je deze via ons aanschaffen. Hierbij hebben we een leuke korting weten te regelen. Op deze manier hoef je geen racket “met een blinddoek om” te kopen, maar weet je van tevoren of het racket bij jou en jouw speelstijl/niveau past.

We zullen in de kantine een tafel inrichten waar je informatie over de rackets kunt krijgen en er een kan meenemen voor een testrondje. Let op, de rackets zijn niet van DETO zelf. Beschadigingen kunnen dus consequenties voor ons en eventueel ook voor jou hebben. We verwachten dan ook dat je er voorzichtig en verantwoord mee omgaat. Neem het racket mee, speel een setje en breng het dan weer terug zodat het racket maar korte tijd weg blijft en anderen het ook kunnen testen.

Veel badmintonplezier!

oss