Nieuws

Accountgegevens voor de website

Ook BC DETO gaat met zijn tijd mee.  Hierdoor kunnen we o.a. al een tijdje genieten van een nieuwe, fris uitziende website. Hier gaan een hoop nieuwe dingen mee gepaard, zowel voor het bestuur als voor de leden. Het gaat allemaal wat interactiever worden en we willen graag de hele club hierbij betrekken.

Ieder lid heeft recentelijk inloggegevens per email ontvangen bestaande uit een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hiermee kun je inloggen op de website. Je gegevens hebben we opgenomen in een zogeheten profielpagina. Op deze pagina kun jij je gegevens bekijken en het meeste ook zelf wijzigen mocht er iets niet kloppen. We raden je aan de eerste keer gelijk even je wachtwoord te wijzigen naar iets persoonlijks.

We hebben je gelijk aangemeld voor automatische berichtgeving. Dit houdt in dat je een emailtje krijgt als er een nieuw bericht wordt geplaatst op de website. Zo kunnen wij je snel en makkelijk van nieuwe, leuke en/of handige informatie voorzien. Mocht je dit toch niet willen, kun je dit wijzigen op de pagina mijn abonnementen.

Je gegevens en je abonnementen kun je vinden onder het menu “Mijn account” nadat je bent ingelogd.

Dit is maar een kleine greep uit de mogelijkheden, maar voorlopig houden we het hier even bij om iedereen eerst even te laten wennen. Mocht je opmerkingen of suggesties hebben, neem dan contact met ons (bestuur of ondersteuning) op in de sporthal of via de contactpagina.

Veel plezier op bcdeto.nl!