DETO 50 JAARNieuws

50 Jaar Door Eendracht Tot Overwinning!

Vandaag, donderdag 22 februari 2018, bestaat onze vereniging maar liefst 50 jaar! Een heuse overwinning om ook dit doel in goeden doen te bereiken. Dit alles was natuurlijk nooit gelukt zonder alle (oud-)leden, een felicitatie en bedankje aan iedereen is daarom niet minder dan op zijn plaats!

50 jaar worden als vereniging betekent ook jezelf opnieuw uitvinden, iets wat hedendaags vaak ongemerkt centraal staat. Het heden met het verleden weten te verbinden, op zoek naar de identiteit en kernwaarden van onze club in een dynamische maatschappij.

Niet alleen de naam Door Eendracht Tot Overwinning herinnert ons eraan wat de sleutel tot succes is van onze vereniging, maar ook haar clubkleuren rood (durf), geel (trouw), wit (reinheid) en de schakelketting uit het logo die kracht en eenheid symboliseert laten ons zien wat echt van belang is: de eendracht, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat en plek is voor iedereen. Die is nu net zo belangrijk als 50 jaar geleden en als formule, met de inzet van de juiste hoeveelheid mensen, een garantie voor nog veel meer D.E.T.O.!

Om het 50-jarig jubileum goed met iedereen te kunnen vieren hoopt het bestuur dan ook zoveel mogelijk (oud-)leden te mogen verwelkomen tijdens de onderstaande vieringen!

Joey Lieskamp/Vz.

  • Zaterdag 24 februari – Afterparty clubkampioenschappen, kantine sporthal Vocasa (omstreeks 19:00 uur inloop);
  • Zaterdag 26 mei – Groot jubileumfeest, Café Groenewoud (programma volgt nog).