MailboxNieuws

8 APRIL 2017: JOOP’S MENU / LOTERIJ SPAARPLAN 50 JAAR

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Op 8 april a.s. zijn weer de Interne Kampioenschappen en het Benefiettoernooi in Sporthal Vocasa. We gaan daar met zijn allen weer een sportieve uitdaging aan!!! Maar er zijn nog wel enkele ‘huishoudelijke’ mededelingen….

JOOP’S MENU

Neem je deel aan dit evenement als speler of supporter dan kun je voor de zaterdag ook weer een JOOP’S MENU voor € 15 euro pp bestellen. Joop Stevens heeft het volgende menu voor 8 april samengesteld: Koffie/Thee + Groentesoep + Broodje kaas/ham + Frisdrank + Schnitzelmenu. Wil je ook een JOOP’S MENU voor €15 pp, geef dit dan met een email  door vóór 30 maart a.s.  aan Rob Lieskamp, r.t.h.lieskamp@gmail.com. Vermeld in de email je naam en het aantal personen waarvoor je een JOOP’S MENU besteld. De bonnen ontvang je dan op zaterdag 8 april, tegen contante betaling.

LOTERIJ SPAARPLAN 50 JAAR

Gedurende de dag op 8 april gaan we loten verkopen voor het SPAARPLAN 50 JAAR. De LOTERIJ die hieraan op 8 april gekoppeld is,  zal prijzen bevatten waarvoor we jullie (senioren èn junioren) willen vragen, om deze de komende vrijdagavonden ter beschikking te stellen. Een fles wijn, een zak pinda’s, een fles schoonmaak-azijn, een doos koekjes, een spaarlamp, een gourmetstel, een zak snoepjes, een pak sinaasappelsap, een fles wasmiddel ……etc.  Het mag echt van alles zijn!! Op deze wijze kunnen we leuke prijzen samenstellen. Iedere vrijdag staat er een winkelwagen in de sporthal Vocasa daarin kun je de geschenken / boodschappen kwijt.

Kunnen we op jullie medewerking rekenen??

HET BETUUR