MailboxNieuws

Badminton Festival Nijmegen 21 en 22 september 2019

Op 21 en 22 september kun je op de Waalkade in Nijmegen deelnemen aan en genieten van de nieuwe sport AirBadminton tijdens het Badminton Festival Nijmegen powered by Decathlon. Dit is het 12e en laatste festival in de toer door Nederland waarbij 12 steden worden bezocht door Badminton Nederland waarbij jij als bezoeker / deelnemer kennis kunt maken met deze te gekke nieuwe outdoor sport.

AirBadminton is een nieuwe officiële sport. De BWF (Badminton World Federation) lanceert deze sport in mei 2019. En de ambities zijn groots: over 10 jaar moet de sport Olympisch zijn! Kom jij ook kennis maken met deze nieuwe sport tijdens het Badminton Festival in Nijmegen! Je kunt niet alleen heerlijk sporten tijdens het Badminton Festival in Nijmegen, je kunt ook kijken naar demonstraties verzorgd door spelers van TeamNL, lekker ontspannen in de chill zone, gezellig eten op de foodstrip of je uitleven in het funpark. Er is dus heel veel te doen en te beleven zorg dat jij er bij bent!

Het festival vindt plaats op de Waalkade in Nijmegen. Op beide dagen zal het terrein gratis toegankelijk zijn van 10:00 tot 16:00.

Klik hier voor meer info, aanmelden, inschrijven. 

Of ga naar: https://www.badminton.nl/evenementen/badminton-festival-nijmegen

Deto-Mail