Nieuws

BC DETO CLUBSHIRTS

Beste Leden,

Afgelopen weekend zijn we gestart met de eerste uitlevering van de nieuwe clubshirts. Dankzij de medewerking van Sportshop Richard Kregting kunnen we een mooi JAKO-shirt voor een redelijke prijs aanbieden.

Er komt nog een tweede uitlevering, omdat nog niet iedereen in de gelegenheid is geweest om de juiste maat te bepalen. Dinsdag 4 feb. van 18-19u ben ik met pas-shirts in de sporthal SSGN/IJsbeerstraat en vrijdag 7 feb. van 20.30-21.30u in sporthal Vocasa/Symfoniestraat. De clubshirts zijn bedoeld voor recreanten en de competitiespelers. Voor deze laatste groep is het gewenst om de competitiewedstrijden in een DETO-shirt te spelen.

Je kunt op de pas-avond 1 of meerdere shirts bij mij bestellen. Junioren-shirts kosten €15,20 , volwassen betalen € 16,20 inclusief de belettering. Na aflevering ontvang je een nota van de penningmeester.

Na deze 2e ronde is er ook nog de mogelijkheid om tot 31 december 2020 zelf bij Sportshop Richard Kregting een (extra) DETO-shirt te bestellen voor dezelfde prijzen. Geef dan aan dat je type Jako 4233-08 wil hebben. De DETO-belettering is in de zaak aanwezig.

Groeten, BC DETO