Nieuws

BC DETO: Ouder-Kind / Vriendjes en Vriendinnetjestoernooi

Uitnodiging Ouder-Kind / Vriendjes en vriendinnetjestoernooi!!

Beste (ouders van) jeugdleden, Het nieuwe seizoen is inmiddels weer op weg, maar het kalenderjaar nadert alweer zijn einde. Dit betekent dat de gezellige wintermaanden ook alweer voor de deur staan.

Om je vrienden of ouders te laten zien wat voor een leuke en intensieve sport badminton wel niet is, om te laten zien hoe je vooruit bent gegaan, maar vooral om gewoon een gezellige avond te hebben met zijn allen nodigen we jullie uit om met zijn allen vrijdag 11 december a.s. deel te nemen aan het jaarlijkse introducee-toernooi. Je bent vrij om iedereen mee te nemen die je wilt, je vader en moeder, opa en oma, vriendjes, vriendinnetjes en buren het mag allemaal!

Wij verzoeken je uiterlijk vrijdag 4 december a.s. onderstaande strook in te leveren bij Rob Hart of een van de andere begeleiders. Opgeven kan ook via robhart@live.nl, vermeld in dit geval de naam van het jeugdlid en het aantal introducés dat je meeneemt inclusief namen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze natuurlijk altijd stellen.

Met vriendelijke groet,

Rob Hart,  Bestuurslid  juniorenzaken T: 024-3783075 M: 06-50978921 E: robhart@live.nlNaam: ……………………………………………… Geb.datum: ……-……-……… Email: ……………………………………………

Hierbij geef ik mij wel / niet* op voor het introducéetoernooi

Ik neem mee:
0        1 introducée

0        2 introducées                                                       

0      >2 introducées          

Namen introducées/overige opmerkingen:


Handtekening ouder/verzorger:


UITERLIJK 27 NOVEMBER INLEVEREN ROB of JOSÉ    UITERLIJK 27 NOVEMBER INLEVEREN ROB of JOSÉ    UITERLIJK 27 NOVEMBER INLEVEREN ROB of JOSÉ