Nieuws

Nieuwe Voorzitter en Penningmeester bij BC DETO

Op vrijdag 20 november 2015, tijdens de Algemene Ledenvergadering, heeft Karen het voorzitterschap van BC DETO overgedragen aan Joey Lieskamp. Voor Karen komt hiermee een einde aan een 2e periode waarin zij de functie van voorzitter heeft bekleed. Eerst in het begin van de jaren 80 gedurende 5 jaren en nu is er een einde gekomen aan een  2e periode sinds november 2007. Bij elkaar is dat zo’n 13 jr voorzitterschap! De tijd is nu echt aangebroken om een stapje terug te doen. Maar Karen blijft wel gewoon actief inzetbaar voor BC DETO. Tijdens de overdracht was er een woordje van de nieuwe voorzitter, een bos bloemen van het bestuur en een groot applaus van de aanwezigen. Joey heeft ideeën en plannen om samen met de andere bestuursleden BC DETO meer toekomstbestendiger te maken.

Verder heeft er nog een bestuurswissel plaatsgevonden. Onze penningmeester Harti Dumatubun heeft met met goedkeuring van de ALV zijn werkzaamheden  overgedragen aan Joey Stoffels .

We wensen Voorzitter Joey Lieskamp en Penningmeester Joey Stoffels veel succes met hun werkzaamheden voor BC DETO. Al eerder gedurende dit jaar zijn Sandra van Ruth en Jaap Haring toegevoegd aan het bestuur.

Karen en Harti, bedankt voor jullie inzet namens alle leden!!

BC DETO