Nieuws

BENEFIETTOERNOOI 8 APRIL 2017

BESTE LEDEN, STUUR DIT BERICHT DOOR AAN OUD -LEDEN DIE JE GRAAG OP 8 APRIL WILT ONTMOETEN.

Beste Oud-leden en Benefieters,

Het is alweer een tijdje geleden dat we elkaar op de badmintonbaan hebben ontmoet. Dat was namelijk op het Benefiettoernooi in april 2016 of misschien zelfs in 2014, 2013 of zelfs nog langer geleden!  Op zaterdag 8 april a.s. staan wederom de finalerondes van de Interne Kampioenschappen gepland.

Wij willen jullie dan weer de kans geven om ook mee te doen met het op die dag geplande en inmiddels befaamde Benefiettoernooi van BC DETO! Ik hoop dat er bij jullie nog steeds voldoende animo is. …er hebben zich al reeds oud-leden aangemeld, voordat deze uitnodiging is verzonden…. Nadere informatie over de invulling en de kosten van deze dag volgen nog, na je opgave! Maar je weet al ongeveer wat je op die dag je kunt verwachten. [indicatie: vorig jaar bedroegen de kosten voor deelname € 15,00 incl. consumpties en eten.… Tijdsduur: reken op ongeveer 12-19 uur]

GEWOON SUPPORT LEVEREN IS OP 8 APRIL NATUURLIJK OOK ALTIJD MOGELIJK. “Het is de bedoeling om op deze dag de verhalen van vroeger weer eens naar boven te halen, dat kan ook zonder racket”.

Interesse in deelname aan het Benefiettoernooi 2017??

Laat het ons weten vóór 24 maart 2017!! [er is plaats voor 20 Benefieters]

Om alvast goed in vorm te komen, geven we jullie ook de mogelijkheid om na opgave ‘in te spelen’ tijdens FREE BADMINTON op vrijdagavond 24 maart in sporthal Vocasa [20:30u].

*Ken je oud-leden? stuur deze email dan aan hen door of deel ‘m op jouw facebook en nodig ze namens ons uit!!

En dan nog dit: Volgend jaar bestaat BC DETO 50 jr. De voorbereidingen zijn reeds gestart. Ongetwijfeld kun je dan ook weer badmintonnen en feestvieren. Ben je geïnteresseerd in de activiteiten, volg ons dan op Facebook: BCDetoNijmegen   of Twitter: @bcdeto   of vraag een account aan op onze website www.bcdeto.nl

Met vriendelijke groet,

BC DETO
Rob Lieskamp

opgave: detomail@bcdeto.nl