DETO 50 JAAR

Op weg naar het 50 jarig jubileum!

Beste ere-, leden, ouders van de jeugdafdeling en oud leden,

BC DETO: ‘DOOR EENDRACHT TOT OVERWINNING’

OP WEG NAAR HET 50 JARIG JUBILEUM!

Vandaag is het precies 49 jaar geleden dat DETO werd opgericht. Gefeliciteerd allemaal!krantenknipsels

Maar volgend jaar wordt de mijlpaal van 50 jaar bereikt. Om jullie alvast op te warmen zullen er binnenkort nieuwsberichten op de speciale DETO 50 jaar pagina van de website verschijnen, waar de historie wordt toegelicht aan de hand van krantenberichten, foto’s, verslagen en verhalen.

Verder gaan we natuurlijk dit jaar de activiteiten voorbereiden voor het 50-jarig jubileum. Daarover gaat het onderstaande verhaal.vriendenbordWellicht zijn jullie reeds op de hoogte van het bestaan van het vriendenbord van DETO. Het vriendenbord hangt in de Vocasa Bar/sporthal Vocasa (N.O.) Sinds 2014 is dit in het ‘leven groepen’ door Jerry Croes en Ad van Ruth met als doel om geld te kunnen doneren als ‘vriend/sponsor van Deto’! met daarbij een vermelding op het vriendenbord.

We gaan dit VRIENDENBORD nu ook gebruiken als SPAARPLAN voor het 50-jarig jubileum waardoor we een deel van de activiteiten kunnen financieren.

Alle vrijwillige donaties voor dit SPAARPLAN, klein of groot, zijn van harte welkom!! Doneren gaat als volgt:

OVERSCHRIJVING: maak een bedrag over op rek. NL96 INGB 0003 1596 19, tnv. BC DETO,  o.v.v. SPAARPLAN 50 JAAR.

CONTANT: Er is ook een COLLECTE-SPAAR-BUS  aanwezig in de VOCASA-BAR  voor contante donaties (geef dan aub wel uw naam door aan Karen Lieskamp). Als dank verschijnt uw naam als donateur op het vriendenbord èn krijgt u natuurlijk een uitnodiging om de jubileumactiviteiten bij te wonen.

Al het spaargeld komt ten goede van het 50-JARIG JUBILEUM in 2018. De spaaractie loopt door tot 22-02-2018. Op de website zal de spaar-groeimeter jullie op de hoogte houden van de donaties.

KUNNEN WE OP JULLIE REKENEN?? GEZAMENLIJK NAAR EEN SPETTEREND JUBILEUM!!

HET BESTUUR

Voor meer info: Karen Lieskamp 0243782811


[jetpack_subscription_form title=”Hou me op de hoogte” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten over het 50 jarig jubileum.” subscribe_button=”Inschrijven”]