MailboxNieuws

Kom jij ook nog dubbelen en een drankje doen?

Het seizoen loopt bijna ten einde. Er staan nog twee speelavonden op het programma (vrijdag 11 juni en 18 juni). Maak hier dus nog gebruik van, want er mogen weer dubbels gespeeld worden én Joop gooit speciaal nog de kantine open!!

Met de laatste versoepelingen zijn we weer een stap in de richting van normaal gegaan. We kijken er daarom al naar uit om het nieuwe seizoen met een schone lei te mogen beginnen, maar eerst nog de laatste twee speelavonden (de 50+ groep is ook nog steeds welkom)! Dit zijn de veranderingen voor morgen en volgende week vrijdag:

  • Ook 18 jaar en ouder mogen weer dubbels spelen. Tijdens trainingen/wedstrijden hoeven zij geen 1,5 meter afstand meer te houden;
  • Kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden;
  • Joop opent de kantine weer speciaal voor ons en kijkt ernaar uit om iedereen weer te spreken. De kantine mag tot 22.00 uur open blijven, dus jij komt voor die tijd toch wel even een drankje bij hem doen?! Joop informeert daar over de geldende regels.

And last but not least zijn we aan het kijken of we het seizoen op een gezellige manier nog kunnen afsluiten met een borrelavond in de kantine op vrijdag 25 juni. Omcirkel deze datum dus alvast in je agenda, meer info volgt! 

Alle regels lezen? Kijk dan hier: bcdeto.nl/coronaregels