MailboxNieuws

We mogen weer badmintonnen!

Eindelijk… na vijf maanden mogen we weer de zaal in om te badmintonnen! Gisteren maakte het kabinet duidelijk dat de binnensporten vanaf woensdag 19 mei weer van start mogen. Dat betekent dat a.s. vrijdag 21 mei de speelavond weer doorgaat op de vertrouwde tijden! Hopelijk hebben jullie er veel zin in en kijken jullie er naar uit om elkaar weer te zien!

  • Jeugd: 19:00 – 20:30 uur
  • Senioren: 20:30 – 23:00 uur – Ook 50+ leden zijn dan welkom. Meespelen? Mail dan wel even naar het bestuur via info@bcdeto.nl om te kijken of er voldoende ruimte is.
  • De laatste speelavond van ons seizoen is vrijdag 18 juni. Er zijn dus nog 5 speelavonden.

Regels in de sporthal
Er zitten wel een aantal voorwaarden aan de heropening van de binnensport. Zo mogen er maar maximaal 30 personen in de sporthal aanwezig zijn, is er een registratieverplichting en mogen sporters vanaf 18 jaar maximaal met z’n tweeën sporten met in achtneming van de 1,5 metermaatregel. Wil je weten wat precies de regels voor in de sporthal zijn? Kijk dan altijd op www.bcdeto.nl/coronaregels.

Vragen?
Mail dan naar het bestuur via info@bcdeto.nl. Wij hopen dat we samen deze regels kunnen naleven om zo voor iedereen een prettige en veilige sportomgeving te creëren.