MailboxNieuws

(iets meer) Informatie over einde/start seizoen!

We zijn allemaal al heel lang aan het wachten tot duidelijk wordt wanneer we weer mogen gaan badmintonnen. Het huidige seizoen loopt op deze manier stilletjes op zijn eind. Volgende week is er waarschijnlijk weer een persconferentie, zal er dan iets gezegd worden over de binnensport? Hieronder in ieder geval een antwoord op de twee belangrijkste vragen.

 • Officieel is vrijdag 18 juni onze laatste speelavond. Op de dinsdag was dit 20 april. Mocht de binnensport weer groen licht krijgen dan maken we natuurlijk gebruik van de speelavonden die er dan nog zijn en zal gecommuniceerd worden hoe dat dan plaats gaat vinden. Vooralsnog lijkt dat niet het geval. Het nieuwe seizoen (binnen) zal in ieder geval weer in de eerste week van september starten.
 • De meeste leden hebben dit seizoen de contributie betaald zonder daar later ook maar een vraag over te stellen. Daar kunnen we als club alleen maar blij mee zijn in deze ingewikkelde tijd! Om duidelijkheid te geven heeft het bestuur hier nu het volgende over besloten:
  • Heb je voor het (huidige) seizoen 2020/2021 de contributie wel betaald dan ontvang je voor het (volgende) seizoen 2021/2022 geen nota voor de contributie.
  • Heb je voor het seizoen 2020/2021 de contributie nog niet betaald dan ontvang je voor het seizoen 2021/2022 wel een nota voor de contributie. Je hoeft de contributie voor dit seizoen (2020/2021) dan niet meer alsnog te betalen.
  • Speel je met een strippenkaart dan kun je hier natuurlijk langer gebruik van blijven maken.

Het is fijn dat de club in een positie verkeerd om dit te kunnen doen. Veel dank ook aan de vrijwilligers die de afgelopen maanden oud papier hebben opgehaald of mee hebben geholpen met collecteren voor Jantje Beton. Wanneer er meer duidelijkheid is vanuit de overheid over de situatie in de binnensport zal iedereen hierover geïnformeerd worden. Hopelijk heeft iedereen er nog hartstikke veel zin om straks weer te gaan badmintonnen, blijf nog even fit tot het zover is!

Vragen?

Mail dan naar het bestuur via info@bcdeto.nl.

 

Een gedachte over “(iets meer) Informatie over einde/start seizoen!

 • Theo en Gwen Senn van Basel.

  Wij hopen dat de binnensporten snel groen licht v.h. OMT krijgen.
  En dat daarmee DETO ook weer één geweldig seizoen mag krijgen,wat goed is voor lijf en geest v.d. leden,wat hebben de leden dat erg moeten missen.
  Verder één geweldige regeling getroffen v.w.b. de Contributie.
  Wij wensen DETO en al hun leden één fantastisch seizoen toe.
  Blijf vooral gezond.
  Gwen en Theo Senn van Basel.

Reacties zijn gesloten.