Nieuws

Geen speelavond/I.K. op vr. 7 en za. 8 april

Hebben jullie er al zin in?! Over twee dagen vinden de jaarlijkse Interne Kampioenschappen bij Deto plaats. Dat betekent dat a.s. vrijdag 7 april de speelavond voor junioren en senioren komt te vervallen in het kader van het toernooi.

Voor de deelnemers: Klik op ‘Begintijden I.K. 2017′ voor de begintijd van je eerste wedstrijd op vrijdag en zaterdag (junioren en senioren). De 50+ en benefietgroep zullen op zaterdag starten om respectievelijk 11:00 uur en 12:00 uur. Iedereen alvast een sportief en plezierig toernooi toegewenst!

Op zaterdag vindt er een loterij plaats in het kader van ons 50-jarig jubileum. Hiervoor brengt ieder lid iets mee (thema: de wekelijkse boodschappen), waarna er cadeaupakketten zullen worden gemaakt. Vergeet vrijdag dus niet iets mee te brengen! Indien je ‘Joop’s Menu’ hebt besteld ontvang je de bonnen zaterdag, na contante betaling (€15,-);

Voor niet-deelnemers: Kom gezellig kijken en de spelers aanmoedigen (op vrijdag van 19:00-23:00 uur en op zaterdag van 9:00-18:00 uur)! Vrijdag 14 april is er weer een reguliere speelavond.