MailboxNieuws

LAATSTE KANS – inschrijven Clubkampioenschappen 2023

Heb jij je nog niet ingeschreven voor onze jaarlijkse Interne Kampioenschappen (I.K.)? Doe dit dan uiterlijk vrijdag 3 maart. Onderaan deze pagina kun je jezelf inschrijven. Noteer ook de volgende tijden alvast (onder voorbehoud) in je agenda:

  • Junioren: vrijdag 31 maart: tussen 19:00-21:00 uur (voorronden) en zaterdag 1 april tussen 10:00- 16:30 uur
  • Senioren: vrijdag 31 maart: tussen 20:30-23:00 uur (voorronden) en zaterdag 1 april tussen 9:00- 17:00 uur
  • 50+: zaterdag 1 april: tussen 11:00 – 16:30 uur

Er zal gespeeld worden in Sporthal Vocasa, Symfoniestraat 200 in Nijmegen. De prijsuitreiking van alle onderdelen is om 17.30 uur in de kantine.

Let op: speel je met een strippenkaart dan mag je ook zeker meedoen! Met de nieuwe kantinebeheerder zal er ook een maaltijdpakket voor op de zaterdag worden afgestemd. Daarover ontvang je later meer bericht.

Namens de I.K. werkgroep alvast veel plezier toegewenst!

Voor vragen kun je mailen naar ik@bcdeto.nl.

PS. Ook supporters zijn van harte welkom om te komen te aanmoedigen!


Inschrijven Interne Kampioenschappen 2023

Je kunt in totaal kiezen uit drie onderdelen om je in te schrijven: enkel, dubbel en gemengd dubbel. Alle deelnemers (recreanten en competitiespelers) worden zoveel mogelijk naar sterkte en leeftijd ingedeeld. Houd er rekening mee dat je wellicht bij maximaal 2 onderdelen kan worden ingedeeld. Seniorleden worden daarom ook gevraagd een voorkeursvolgorde op te geven (bijvoorbeeld: gemengd dubbel – enkel – dubbel). Daarnaast kan een bepaald onderdeel komen te vervallen wanneer daar te weinig inschrijvingen voor zijn.

Wanneer je op ‘verzenden’ klikt wordt jouw inschrijving als bindend beschouwd. Je wordt op beide dagen in de sporthal verwacht. Zodra de indeling bekend is ontvang je verder bericht met de nodige praktische informatie. Schrijf je uiterlijk vrijdag 3 maart in!

Categorie(vereist)

Ik schrijf me in voor deze onderdelen(vereist)