Nieuws

Start flessenactie

Beste ouder(s), jeugd-, seniorleden en 50 plussers,

Gaarne willen wij (werkgroep ‘moeders’ jeugdafdeling) de start van een flessenactie aankondigen! “In de tijd waarin wij, óók als vereniging, héél wat moeten inleveren” (denk b.v. aan de ‘subsidiekraan van de gemeente’ die dit jaar 0 euro’s oplevert) zijn we op het idee gekomen om deze flessenactie nú daadwerkelijk te gaan verwezenlijken.

‘Hoe gaan we te werk’: Voor de jeugdafdeling geldt ( geheel op vrijwillige basis…): U kunt als ouder(s) uw kind een fles meegeven (meerdere mogen ook!) let wel: de fles moet wel statiegeld opleveren…! Iedere vrijdagavond kunnen de kinderen deze flessen inleveren op een vaste standplaats in de sporthal! De werkgroep zal zich dan ook iedere week ontfermen over de flessen en statiegelden die binnenkomen.

Voor de senioren- en de 50 plus afdeling geldt eveneens dezelfde vraag (geheel op vrijwillige basis…): om fles(sen), bierkrat(ten)…(mag ook) naar de club mee te nemen. Máár het liefst zien wij dat men dit ook zelf kan regelen door de statiegeldflessen (-kratten…) in te leveren en de opbrengst van de statiegeldbon in een gesloten envelop te doen en deze in de ‘spaarpot’ te deponeren die iedere vrijdagavond aanwezig zal zijn in de sporthal!

Uiteraard komt de opbrengst van deze flessenactie ten gunste voor de clubkas!!! En met de opbrengst hiervan kunnen wij als werkgroep ‘extra evenementen’ binnen de vereniging laten plaatsvinden… Er wordt een groeimeter bijgehouden. Nadere info volgt via de DETO-MAIL.

Dus beste mensen het kan alléén maar gebeuren met UW STEUN en in deze tijd van “kommer en kwel” bestaat er maar een logo: ALLE BEETJES HELPEN… STEUN DE VERENIGING, MET UW HULP ZAL HET ZEKER LUKKEN! WE STARTEN NU!!!

Namens de werkgroep ‘moeders jeugdafdeling’ B.C. Deto,

Kitty, Lucienne, Yolanda, Riet, Hermie, Wilma, Jose en Karen